dimarts, 10 de novembre del 2009

El BAIX CAMP UNEIX ESFORÇOS PER DECIDIR


ES CREA “EL BAIX CAMP DECIDEIX”, COORDINADORA DE LES CONSULTES SOBRE LA INDEPENDÈNCIA DEL BAIX CAMP


La present coordinadora, “Baix Camp Decideix”, es crea per tal d’unir esforços en l’organització de consultes locals sobre la independència de Catalunya que es portin a terme a la comarca del Baix Camp, tant el 13 de desembre com en dates posteriors. L’objectiu és fer el possible perquè les consultes es desenvolupin amb la màxima transparència, veracitat, fiabilitat i sobretot participació.


“Baix Camp Decideix” estarà formada pels i les representants de les comissions locals que s’hi vulguin afegir i portarà a terme tasques com són la crida al voluntariat a nivell comarcal, la recollida d’aportacions, la venda de productes per al finançament de les consultes, la posada en comú d’experiències i coneixements i qualsevol altra tasca de coordinació i ajuda mútua.


Les persones interessades en ser voluntàries de consultes ciutadanes que es portin a terme a la comarca del Baix Camp poden inscriure’s a la base de dades de “Baix Camp Decideix” indicant nom, correu electrònic i telèfon fixe i mòbil a info@baixcampdecideix.cat.


Òmnium Baix Camp ha posat a disposició de “Baix Camp Decideix” la seva seu com a lloc de trobada de la coordinadora. Tothom qui vulgui podrà passar per la seu per demanar informació, apuntar-se com a voluntari/ària, adquirir productes per al finançament de les campanyes o fer donatius econòmics. L’adreça d’Òmnium Baix Camp és al c/ Carnisseries Velles, 2, 1r- 2a de Reus, i l’horari és de dilluns a dijous de 2/4 de 8 a 9 del vespre. També està previst que s’hi duguin a terme sessions formatives, xerrades sobre el tema i actes de recollida de diners.


9 de novembre del 2009


Web oficial: www.baixcampdecideix.cat


Correu electrònic oficial: info@baixcampdecideix.cat


Altres webs d’interès:

http://www.almosterdecideix.blogspot.com

http://www.montbriodecideix.blogspot.com

http://www.referendumindependencia.cat


Dades a 9-11-09:


Coordinadores locals ja constituïdes:

Almoster Decideix

Montbrió Decideix


Pobles que realitzaran consultes:

Maspujols

Mont-roig del Camp


(Font: www.referendumindependencia.cat)


També s'estan realitzant converses en d'altres localitats.