dijous, 10 de desembre del 2009

Propers actes de les consultes sobre la independència al Baix Camp




Les 3 comissions organitzadores de les consultes del 13-D al Baix Camp estan ultimant tots els detalls per sumar-se al que serà l'acte d'afirmació catalanista de més abast dels darrers anys. Aquí teniu l'agenda d'actes que tenim confirmada. Us l'anirem actualitzant conforme tinguem més informació:

- dimecres 9 de desembre a dos quarts de 9 del vespre, entrevista en directe a representants d'El Baix Camp Decideix a Canal Reus TV. Podeu veure aquest programa en redifusió dimecres a les 22h30, dijous a les 15 i a les 17h; dissabte a les 11h. i les 18h30, i diumenge a les 12h30 i a les 21h.
- dijous 10 de desembre a dos quarts de 7 del vespre, a la Sala de Cultura d'Almoster, xerrada sobre la consulta amb l'Associació de Gent Gran,

- divendres 11 de desembre a dos quarts de 8 del vespre, a l'Espai Jove d'Almoster, xerrada sobre les consultes amb l'Associació de Joves d'aquesta població.

- diumenge 13 de desembre, de les 9 del matí fins les 8 del vespre, CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA A MONTBRIÓ DEL CAMP, MASPUJOLS I ALMOSTER.

---

Pel que fa a Almoster, s'ha organitzat per al mateix diumenge durant tot el dia a la Parada de l'Envelat (Plaça Josep Roselló) la "Festa del 13-D", amb els següents actes:

A partir de les 9.00h: esmorzar popular (llonganissa i pa torrat amb oli d’Almoster)

A les 12,00h: concentració d’elements festius:

BOU DE REUS

VÍBRIA DE REUS

GEGANTS D’ALMOSTER

TIMBALERS DELS DIABLES D’ALMOSTER

A les 13.30h: traca per al dret a decidir i vermut popular

A partir de les 18.00h: xocolatada (D.O. xocolateres d’Almoster)