diumenge, 15 de novembre del 2009

Agenda d'actes

El proper divendres 20 de novembre a partir de les 8 del vespre se celebrarà a Constantí una Jornada de suport a la consulta sobre la Independència, amb la intervenció de diversos ponents, sopar popular i concert de Titot. Cliqueu aquí per veure el cartell sencer d'actes.


La setmana següent, concretament el dijous 26 de novembre a les 8 del vespre, Carles Mora, alcalde d'Arenys de Munt i un dels principals impulsors de les consultes a nivell nacional, realitzarà una xerrada a Almoster. Seguidament, se celebrarà un sopar-col·loqui per recaptar fons per a la consulta.

També a Montbrió del Camp, el dia 26 a les 8 del vespre hi ha una xerrada-col·loqui amb Josep Manel Ximenes, impulsor de la consulta a Arenys de Munt i membre de la coordinadora nacional.


Finalment, el diumenge 29 de novembre es realitzarà l’Acte Nacional d’inici de campanya de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència al recinte del fòrum de Barcelona. En aquest acte intervindran representants de les Comissions Organitzadores de tot el país. Vegeu el cartell clicant aquí.